Bez puno muke: Zvezda bolja od Cibone

Izabranici Joanisa Sferopulosa sada imaju put u Španiju na duplo kolo u Evroligi

03.12.2023. 22:13
  • Podijeli:
kk crvena zvezda kk cibona x@kkcrvenazvezda-656ce0803a5a7.webp Foto: X@kkcrvenazvezda

Crveno-beli su vrlo rutinski i bez puno muke upisali deveti trijumf u regionalnom takmičenju.

Zagrepčani, koji nisu imali nikakvu šansu da se nadaju iznenađenju u “Štark areni”, sada su na skoru 3-7. Izabranici Joanisa Sferopulosa sada imaju put u Španiju na duplo kolo u Evroligi. Najprije će u srijedu igrati protiv Valensije, a dva dana kasnije i protiv Baskonije koju predvodi doskorašnji trener Duško Ivanović.

“Cibosi” su krenuli hrabro u ovom susretu i imali prednost od dva poena, ali samo dok Zvezda nije ubacila u drugu brzinu. Čim je pojačana odbrana usljedila je serija 9:0 i beg na dvocifrenu razliku. Cibona je ostala u prašini. Najveća razlika napravljena je u drugom kvartalu. Tada je Zvezda ostavila goste na samo 13 postignutih poena, a u napadu Luka Mitrović i Majk Tobi su povećavali razliku u odnosu na rivala. Na poluvremenu je rezultat na semaforu glasio 46:29, a već početkom treće četvrtine je bilo +20. I sve nakon toga bilo je puko odrađivanje posla, kao i razigravanje igrača u crveno-belom taboru. Šansu su dobili svi igrači, pa i Dalibor Ilić, koji se upisao sredinom poslednjeg perioda za maksimalnih +26 (75:49).

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()