Anonimna anketa NBA igrača: Najviše glasalo za Jokića u trci za MVP titulu

Jokić je i po kladionicama prvi favorit za osvajanje MVP nagrade po treći put u karijeri i to prilično ubjedljiv prema kladionica.

22.04.2024. 18:27
  • Podijeli:
nikola jokić, 20 april 2024 - profimedia-6624cfe90c12a.webp Foto: Profimedia

Nikola Jokić je i zvanično ušao u uži krug izbora za MVP nagradu, a pored njega tu su još i bek Oklahome Šaj Gildžus Aleksander i as Dalasa Luka Dončić.

Jokić je i po kladionicama prvi favorit za osvajanje MVP nagrade po treći put u karijeri i to prilično ubjedljiv prema kladionica.

Na Jokića je kvota nevjerovatnih 1,10, dok je na njegove kandidate preko 30, što dovoljno govori koliko su bukmejkeri ubijeđeni da će nagrada doći u njegove ruke.

Atletik je uradio i veliku anonimnu anketu među NBA košarkašima, gdje je svako glasao kome bi dao MVP titulu.

Od 141 košarkaša koliko je glasalo, 41,8 odsto se izjasnilo da Nikola Jokić zaslužuje MVP titulu.

Drugi je Šaj Gildžus Aleksnder sa 36,9 odsto, dok je treći Luka Dončić sa 9,9 odsto.

U izboru košarkaša glasove su još dobili i Džejson Tejtum (4,3 %), Janis Adetokumbo (1,4 %) i Donovan Mičel (1,4 %).

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()