ABA liga: Partizan prebolio Albu pa rutinski srušio MZT

Ako je prije duela i postojala dilema da li domaćin može da iskoristi umor gosta, ona je otklonjena već nakon prve četvrtine.

10.10.2022. 17:59
  • Podijeli:
Džejms Naneli_ABA liga-1665417613829.webp Foto: ABA liga

Košarkaši Partizana su se nakon bolne evroligaške premijere i poraza od Albe vratili na trijumfalni put u ABA ligi.

Učenici Željka Obradovića su u drugom kolu regionalnog nadmetanja lako izašli na kraj sa MZT-om. Nakon 40 minuta košarke u Skoplju, semafor je pokazivao 74:92 (9:25, 23:23, 20:21, 22:23).

Ako je prije duela i postojala dilema da li domaćin može da iskoristi umor gosta, ona je otklonjena već nakon prve četvrtine.

Crno-bijeli su, naime, na prvi predah otišli sa 16 koševa viška, a onda igrali u laganom ritmu, sačuvavši prednost.

Do pobjede su ih vodili Džejms Naneli i Dante Egzum, strijelci po 17 poena.

Kod poraženih najbolji je bio bivši igrač Igokee Strahinja Mićović, koji je ubacio 18 koševa.

Partizan novi ispit polaže u petak, kada gostuje kod Baskonije (20.30).

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()