ABA liga: Igokea savladala Cedevita Olimpiju

Inače, ove dvije ekipe su snage odmjerile prije nešto više od mjesec dana, u okviru ABA Superkupa, a „igosi“ su i tada slavili.

22.10.2023. 19:17
  • Podijeli:
olimpija igokea x@@KKCedOL-653556464fe96.webp Foto: X@KKCedOL

Košarkaši Igokee m:tel savladala je Cedevita Olimpiju rezultatom 83:72.

Igokea m:tel je, u okviru 4. kola ABA lige, na svom parketu savladala košarkaše Cedevita Olimpije rezultatom 83:72. Bila je ovo treća vezana pobjeda za Aleksandrovčane u regionalnom košarkaškom takmičenju.

Inače, ove dvije ekipe su snage odmjerile prije nešto više od mjesec dana, u okviru ABA Superkupa, a „igosi“ su i tada slavili.

IGOKEA M:TEL – CEDEVITA OLIMPIJA 83:72 (20:24, 22:16, 21:12, 20:20)

Prva četvrtina je donijela dosta ujednačenu igru, a ekipu su se smjenjivale u vođstvu, da bi se na prvu pauzu otišlo sa +4 za goste.

Otvaranje druge dionice igre pripalo je gostima koji su u jednom trenutnku meča imali i +9. Nakon toga košarkaši Igokee preuzimaju inicijativu te se na poluvrijeme otišlo sa prenošću 42:40 za izabranike Vladimira Jovanovića.

„Igosi“ su otpor gostiju konačno slomili u trećoj četvrtini koja im je pripala rezultatom 21:12. Domaći tim nije dozvolio iznenađenje u posljednjoj dionici igre te su na kraju slavili sa 11 poena razlike, prenosi “Mondo”.

Najefikasniji u redovima Igokee bio je Nikola Tanasković sa 15 poena, dok su po 12 postigli Edin Atić, Dragan Milosavljević i Marko Jeremić.

 Kod Ljubljančana su najefikasniji bili Kobs sa 16 i Jaka Blažič sa 15 poena.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()