ABA 2 liga: Spars držao čas košarke Gorici

Neizvjesnost je trajala svega deset minuta. Nakon prvog kvartala semafor je pokazivao 19:18, poslije čega se pitao samo jedan tim

21.10.2022. 20:21
  • Podijeli:
Spars_ABA-1666381325468.webp Foto: ABA liga

Košarkaši Sparsa deklasirali su sastav Gorice u drugom kolu ABA 2 lige.

Nakon startnog poraza od Krke, Sarajlije su odigrale sjajnu utakmicu u kojoj su održale čas košarke rivalu iz Hrvatske, 103:70 (19:18, 28:17, 28:22, 28:13).

Neizvjesnost je trajala svega deset minuta. Nakon prvog kvartala semafor je pokazivao 19:18, poslije čega se pitao samo jedan tim.

Četa Marka Trbića uhvatila je odličan ritam koji protivnik nije mogao da isprati. Dominirala je na oba kraja terena, do konačnih "plus 32".

Do velikog slavlja predvodili su je Filip Jović sa 19 poena, Aleksa Gatarić je dodao 17, a Harun Zrno 16.

Kod poraženih, Toni Jelenković je "brojao" do 23, Karlo Mikšić do 16...

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()