Zvezdu očekuje utakmica sezone: Švajcarci desetkovani povredama

Crveni-bijeli u Bernu igraju meč “biti ili ne biti”, ako želi da nastavi nastup u Evropi

27.11.2023. 11:20
  • Podijeli:
Tan2023-10-0421171076_5 barak bahar fk crvena zvezda foto jadranka ilic-654394014079e.webp Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Fudbaleri Crvene zvezde utorak do 21 sat igraju protiv Jang Bojsa u petom kolu grupne faze Lige šampiona.

Crveni-bijeli u Bernu igraju meč “biti ili ne biti”, ako želi da nastavi nastup u Evropi.

Ekipa Braka Bahara ima samo jedan bod, koliko i švajcarski tim, a ako želi nastavak takmičenja u Ligi Evrope, ne smije da izgubi u Bernu.

Jang Bojs ovaj duel dočekaće oslabljen, a kako trenose tamošnji mediji trener Rafael Viki imaće velike kadrovske probleme pred okršaj sa Zvezdom, pošto neće moći da računa na čak petoricu fudbalera.

Na spsiku povrijeđenih su Sedrik Iten, Kastrot Imeri, Malik Deme, Lukaš Lakomi, dok že Sandro Lauper zbog “parnih kartona” propustiti ovaj duel.

Takvo stanje ide na ruku Zvezdi, koja je u Bern otputovala sa 25 igrača, u nadi da će izboriti nokaut fazu Lige Evrope, piše B92.

Iz grupe G u dalji tok Lige šampiona prošlo su Mančester siti i Lajpcig.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()