Zvezda nastavila dominaciju u Srbiji, osvojila je sedmu uzastopnu titulu prvaka

Zvezda četiri kola prije prvenstva ima nedostižnih 14 bodova više u odnosu na prvog pratitelja i najvećeg rivala Partizana

02.05.2024. 21:05
  • Podijeli:
zvezda-662f773297129.webp Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Nogometaši Crvene zvezde su se nakon današnjeg odigranog 33. kola u Superligi okitili novom titulom prvaka Srbije.

Naime, Zvezda četiri kola prije prvenstva ima nedostižnih 14 bodova više u odnosu na prvog pratitelja i najvećeg rivala Partizana.

Na ruku im je išao i današnji poraz Partizana na domaćem terenu od Vojvodine rezultatom 3:2.

Ovo je Zvezdi ukupno 35 titula prvaka, a osvojila je posljednjih sedam naslova nakon što je 2017. šampion bio Partizan koji ima ukupno 27 titula.

Inače, Zvezda je danas na stadionu "Rajko Mitić" savladala TSC rezultatom 2:1, a svi golovi pali su u drugom poluvremenu.

Prvo je Olayinka doveo Zvezdu u vodstvo, potom je Milosavljević izjednačio pet minuta kasnije, a u 75. minuti je Ndiaye postavio konačnih 2:1 za veliko slavlje Crveno-belih.

Inače, TSC se nalazi na trećem mjestu prvenstva. U narednom kolu Zvezda će gostovati kod Mladosti, dok će TSC dočekati Radnički iz Kragujevca.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()