Zvezda čudesnim preokretom srušila Partizan u vječitom derbiju za šampionsko slavlje na Marakani

Večiti derbi

20.04.2024. 20:18
  • Podijeli:
fk crvena zvezda, fk partizan, 173 večiti derbi - 20 april 2024 - Dusan Milenkovic ATA Images 1 (3)-66240345ee04a.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

U Srbiji je danas odigran vječiti derbi nogometaša Crvene zvezde i Partizana, a u nevjerovatnoj utakmici je Zvezda slavila pobjedu rezultatom 3:2.

Kao i obično, utakmica je odigrana u paklenoj atmosferi, a na kraju slave navijači crveno-bijelih, pošto je njihov tim napravio ključni korak ka sedmoj uzastopnoj tituli prvaka.

Poveo je Partizan preko mladog napadača Sameda Baždara, a njegovom nastupu u reprezentaciji BiH smo se nadali donedavno, dok ovaj Novopazarac nije definitivno izabrao Srbiju kao državu čije će boje braniti.

Baždar je pogodio u 11. minuti, a Zvezda je uzvratila samo pet minuta poslije kada je Kanga pogodio iz penala za 1:1.

Novo vodstvo je Partizanu donio Xander Severina u 56. minuti, a kada se činilo da tim trenera Igora Duljaja ide ka pobjedi, došao je preokret Zvezde.

U 89. minuti je Ndiaye odgurnuo jednog defanzivca Partizana i došao do lopte, a onda je proslijedio u mrežu za 2:2. Gosti su tražili prekršaj, sudije u VAR sobi su pregledavali taj snimak, ali donijeli su odluku da gol važi.

Igralo se na kraju čak 15 minuta sudijske nadoknade, a u 96. minuti je dosuđen penal za Zvezdu nakon prekršaja Antića nad Bukarijem.

Odgovornost je ovaj put preuzeo Katai i pogodio za pobjedu Zvezde od 3:2 i veliko slavlje na Marakani.

Zvezda je tako najljućem rivalu šest kola prije kraja pobjegla na čak 10 bodova prednosti i jasno je da šampionsko slavlje na Marakani može početi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()