Žoržinjo bi da ostane u Arsenalu

Na ovu temu govorio je Santos, agent veznog fudbalera

28.03.2024. 13:48
  • Podijeli:
Žoržinjo-63d900d2aa174.webp Foto: Profimedia

Žoržinju ugovor sa Arsenalom ističe na kraju sezone, ali bi on volio da ostane u klubu iz Londona.

Na ovu temu govorio je Santos, agent veznog fudbalera.

''Razgovaraćemo sa Arsenalom oko njegovog statusa. Ugovor ističe u junu, ali je naš prioritet razgovor sa čelnicima londonskog kluba'', rekao je Santos.

Italijanski reprezentativac srećan je u Londonu.

''Arsenal ima odličnu grupu igrača i ljudi. Vidjećemo da li je Žoržinjo u njihovim planovima za iduću sezonu'', istakao je agent.

Nije isključio ni povratak u Italiju.

''Zašto da ne, vidjećemo, možda se to dogodi jednog dana'', zaključio je.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()