Zmajice saznale protivnike u kvalifikacijama, Hurem poručuje da možemo na EURO

Raspored odigravanja utakmica biće naknadno utvrđen

05.03.2024. 14:25
  • Podijeli:
Samira_Hurem_foto_NSBiH-1665134115233.webp Foto: NSBiH

Danas je u sjedištu UEFA u Nyonu obavljen žrijeb za prvi krug kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za žene koje će sljedeće godine biti održano u Švicarskoj.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine će igrati u Grupi 3 Lige B kvalifikacija, a rivali su selekcije Portugala, Sjeverne Irske i Malte.

Selektorka Samira Hurem je prokomentarisala žrijeb.

"Mogli smo izbjeći Portugal jer je to najbolja ekipa iz prve jakosne grupe, ali nećemo se predati. Sigurna sam da ćemo pobijediti ostale protivnike u grupi. Naša reprezentacije će u ovim kvalifikacijama tražiti svoju šansu preko druge pozicije i na to ćemo se fokusirati, kako bismo ostvarili cilj i došli do baraža za EURO", rekla je Samira Hurem.

Raspored odigravanja utakmica biće naknadno utvrđen.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()