"Zmajice" na "Bilinom polju" dočekuju Bjelorusiju

Meč Bosna i Hercegovina - Bjelorusija na programu je u 19 sati na stadionu „Bilino polje“. Za gledaoce će biti otvorena istočna tribina, a ulaz je slobodan

05.12.2023. 10:23
  • Podijeli:
Zmajice_Slovenija_foto_NSBiH Cropped-65132ff05c54b.webp Foto: NSBiH

Ženska fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras na „Bilinom polju“ u Zenici igra utakmicu 6. kola grupe B4 UEFA Lige nacija sa Bjelorusijom.

Zbog žutih kartona, selektorka Samira Hurem u posljednjem kolu ovog takmičenja neće moći da računa na kapitenku Milenu Nikolić.

Meč Bosna i Hercegovina - Bjelorusija na programu je u 19 sati na stadionu „Bilino polje“. Za gledaoce će biti otvorena istočna tribina, a ulaz je slobodan. Osiguran je i direktan prenos utakmice na Arena Sport TV.

Utakmicu će suditi Deborah Aneks iz Švajcarske, a pomagaće joj zemljakinje Emilie Aubri i Melisa Koreia Dos Santos. Četvrta sutkinja je Natalija Popović, takođe iz Švajcarske.

Na tabeli trenutno Bosna i Hercegovina zauzima drugo mjesto sa 8 bodova, iza Češke koja je osvojila 10, a ispred Slovenije sa 6 i Bjelorusije sa 2 boda.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()