Zmajica potpisala najveći ugovor u historiji ženskog fudbala u BiH

Milinković je nedavno postala članica milanskog Intera, a u razgovoru za SRNU istakla je kako je sretna što je uspjela ostvariti svoj san

21.01.2024. 15:56
  • Podijeli:
Marija Ana Milinković_foto_SFK2000-65ad1424bbfea.webp Foto: SFK 2000

Bivša fudbalerka SFK 2000 Marija Ana Milinković potpisala je najveći ugovor u historiji ženskog fudbala.

Milinković je nedavno postala članica milanskog Intera, a u razgovoru za SRNU istakla je kako je sretna što je uspjela ostvariti svoj san.

“Inter je jedan od najvećih klubova u Evropi. Uz pomoć menadžera, koji se potrudio da napravi prezentaciju mojih najboljih izdanja, ostvarila sam svoj san, a vjerujem i mnogih igračica.”

Ističe da nema opuštanja jer je vrijeme za još veći napredak.

“Bila sam u Milanu prije nekoliko dana radi potpisivanja ugovora, a kući sam još desetak dana dok ne bude gotova viza, pa kreće moj život u Milanu. Pozdravljam se sa prijateljima i trenerima koji su bili tu za mene i od kojih sam najviše naučila”, dodala je Milinkovićeva.

Nastupajući za SFK 2000 Marija Ana Milinković je tri godine proglašavana za najbolju mladu igračicu u Premijer ligi.

“Presretna sam zbog toga i to mi je bila motivacija da dođem do sadašnjeg uspjeha.”

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()