Zlatan Ibrahimović u Milan dovodi bivšeg direktora LA Galaxyja?

Ibrahimović je veoma aktivan u Milanu, a navodno ozbiljno zagovara plan da se na mjesto trenera dovede Antonio Conte

11.03.2024. 15:31
  • Podijeli:
Zlatan Ibrahimović-6577121b11521.webp Foto: AP Photo/Antonio Calanni, File/Tanjug

Ušao je Zlatan Ibrahimović u rukovodstvo Milana i krenule su promjene. Sada nekadašnji fudbalski as želi da dovede još neke ljude sa sobom, a prvo ime je Jovan Kirovski.

Kako prenosi „La Gazzetta dello Sport“ Ibrahimović ponovo želi da sarađuje sa čovjekom koji je bio tehnički direktor Los Angeles Galaxyja, za koji je i nekadašnji švedski reprezentativac igrao. Kirovski je ranije bio viđen na San Siru.

Kirovski je igrao fudbal svojevremeno za Borussiju iz Dortmunda, lisabonski Sporting, Crystal Palace, a bio je i član Manchester Uniteda. Igrao je u SAD-u između ostalih i za Galaxy, a bio je i pomoćni trener tog kluba.

Ibrahimović je veoma aktivan u Milanu, a navodno ozbiljno zagovara plan da se na mjesto trenera dovede Antonio Conte.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()