Zlatan Bajramović u stručnom štabu Sergeja Barbareza!

Pomoćni trener u gostujućem timu Zlatan Bajramović biće pomoćnik selektoru u stručnom štabu naše najbolje selekcije

04.05.2024. 16:45
  • Podijeli:
Zlatan-Bajramovic_KSC-66254fb230133.webp Foto: KSC

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez je sinoć u Hamburgu prisustvovao gradskom derbiju HSV - St. Pauli gdje je pratio nastupe bh. reprezentativaca Nikole Vasilja i Dennisa Hadžikadunića koji nastupaju za ove timove.

Barbarez je svoje aktivnosti nastavio danas gdje je u Rostocku pratio meč Hansa - Karlsruher.

Pomoćni trener u gostujućem timu Zlatan Bajramović biće pomoćnik selektoru u stručnom štabu naše najbolje selekcije.

"Od početka nam je želja da imamo Bajramovića u stručnom štabu. Imao je malo poteškoća da se dogovori sa svojim klubom da se priključi i nama, te smo napokon uspjeli da se dogovorimo. Zlatan je odličan stručnjak i mnogo će značiti našoj reprezentaciji, a i meni kao selektoru. Veoma smo sretni jer smo uspjeli da se dogovorimo i siguran sam da ćemo zajedno pisati nove, uspješne stranice reprezentacije Bosne i Hercegovine", rekao je Sergej Barbarez.

Selektor će u narednom periodu nastaviti sa praćenjem nastupa naših reprezentativaca.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()