Zlatan Bajramović neće biti pomoćnik Sergeju Barbarezu

Bajramović je naglasio kako kod njega postoji velika želja da se priključi “Zmajevima”, ali da je u nezavidnoj poziciji

21.04.2024. 21:05
  • Podijeli:
Zlatan-Bajramovic_KSC-66254fb230133.webp Foto: KSC

Legendarni Sergej Barbarez od petka je i zvanično novi selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Barbarez je dobio četverogodišnji ugovor i potpunu slobodu da sastavi svoj stručni štab, što je potvrđeno i na zvaničnom predstavljanju u petak.

Pojavila se vijest kako Barbarez u stručni štab želi dovesti Zlatana Bajramovića, Vedada Ibiševića, Mirka Hrgovića, Kenana Hasagića…

Ne puštaju ga iz kluba

Međutim, došlo je do problema. Naime, Bajramovića ne žele pustiti iz njegovog Karlsruea.

"Razgovarao sam sa Barbarezom i Spahom. Drago mi je što su tu. Zvali su me, pričali smo o svemu. Kada sam razgovarao s ljudima iz svog kluba, iz Karlsruea, pojavio se problem. Jednostavno oni ne žele da me puste. Pričao sam, objašnjavao, molio, ali ništa. Dobro stojimo, u samom smo vrhu. Ne znam zašto mi ne izađu u susret. Evo, selektor Slovačke je prvi trener Napolija, pa to njima nije problem. Ja sam nemoćan. Ne mogu vam opisati osjećaj. Jako sam sretan što se nešto lijepo desilo u BiH. Osjetio sam u razgovoru sa Spahom i Sergejom neku novu energiju, optimizam… Mi se poznajemo u dušu. Godinama smo zajedno igrali", rekao je Bajramović za Sportske.

Pričat ću ponovo

Bajramović je naglasio kako kod njega postoji velika želja da se priključi “Zmajevima”, ali da je u nezavidnoj poziciji.

"Volio bih da me ljudi u klubu puste. A tako me raduje rad s ovim ljudima u reprezentaciji. Pričat ću ponovo s ljudima u klubu i sa Sergejom i Spahom", poručio je Bajramović.

Podsjetimo, Zlatan Bajramović je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine odigrao 33 utakmice i dao je tri gola. Trenutno je pomoćni trener u njemačkom Karslrueu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()