Zidanea pitali da li preuzima trofejni klub: Dok god sam trener, uvijek će biti glasina o tome

Legenda iskreno

11.10.2023. 22:06
  • Podijeli:
zinedine zidane reuters-6526fb514cd04.webp Foto: Reuters

Legendarni francuski nogometaš i trener Zinedine Zidane je u razgovoru za inostrane medije govorio o eventualnom preuzimanju klupe torinskog Juventusa.

Zidane je dio igračke karijere proveo upravo u Torinu i to u periodu između 1996. i 2001. godine nakon čega je za 77.5 miliona eura prešao u Real Madrid.

Upravo je na klupi Real Madrida ostvario najveće trenerske uspjehe u karijeri osvojivši tri uzastopne titule Lige prvaka, a sada je novinare zanimalo da li će možda trenersku karijeru nastaviti u Juventusu.

"Sada trenutno uživam sa porodicom, vidjećemo. Juventus? Dok god sam trener, uvijek će biti glasina o tome", rekao je Zidane.

U trenerskoj karijeri je vodio Real Madrid u dva navrata i osvojio tri titule Lige prvaka, a također spominjao se i kao nasljednik Didiera Deschampsa na klupi reprezentacije Francuske.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()