Zidane odbio ponudu "tešku" 150 miliona eura

U karijeri vodio samo Real Madrid

26.05.2023. 07:55
  • Podijeli:
zinedine-zidane-profimedia.jpg Foto: Profimedia

Legendarni francuski fudbaler, a kasnije i trener Reala Zinedine Zidane odbio je ponudu Al-Nassra vrijednu 150 miliona eura, piše pouzdani novinar Santi Aouna za portal Footmercato. Z

Zidane je dobio ogromnu ponudu, po kojoj je trebao voditi klub dvije godine, no odlučio je da ga ne zanima treniranje kluba u kojem trenutno igra Cristiano Ronaldo.

Zidane je u trenerskoj karijeri vodio samo Real Madrid te s njim osvojio tri Lige prvaka. Otišao je iz kluba 2021. godine i otad nije nikoga vodio.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()