Žena utrčala da se tuče, igrač isključen jer se branio?!

Jedan od huligana na terenu Chavesovog stadiona zapravo je bila huliganka – prizor koji se zaista rijetko viđa

24.04.2024. 15:49
  • Podijeli:
utakmica_tuca_foto_YT-6627a8ae7a67a.webp Foto: YouTube/@VSPORTSPORTUGAL

Utakmica 30. kola portugalskog prvenstva u kojem su se satali domaći Chaves i gostujući Estoril ne bi inače privukla toliko pažnje, ali je u samom finišu viđen veliki incident.

Tome je prethodio potpuni haos, a u 90+13. minutu isključena su dvojica igrača gostiju. Posebno je za oko zapao trenutak u kojem je izbačen golman Marcelo Kare zbog toga što se branio od navijača koji su utrčali na teren?!

Jedan od huligana na terenu Chavesovog stadiona zapravo je bila huliganka – prizor koji se zaista rijetko viđa.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()