Zaneti oštro: Lukaku nas je izdao i razočarao

"Očekivali smo potpuno drugačije ponašanje Romelua. I kao profesionalca i kao čovjeka"

09.08.2023. 18:30
  • Podijeli:
Lukaku Zaneti_Profimedia-64d362fc348b4.webp Foto: Profimedia

Potpredsednik Intera Havijer Zaneti izjavio je da je razočaran odlukom Romelua Lukakua da počne pregovore sa Juventusom.

Iskusni napadač je fudbaler Čelzija, a prošlu sezonu proveo je na pozajmici u Interu. On je bio član milanskog kluba od 2019. do 2021, a onda je prešao u ekipu sa "Stamford Bridža".

Belgijski fudbaler je odbio ponudu da ostane među Nero-azurima, pošto je izjavio da želi da nastavi karijeru u Staroj dami.

"Lukaku nas je izdao, razočarani smo. Očekivali smo potpuno drugačije ponašanje Romelua. I kao profesionalca i kao čovjeka", rekao je Zaneti, a prenijela "Gazeta delo Sport".

Italijanski mediji su podsjetili da je Belgijanac ranije izjavio da nikada ne bi igrao za Juve, pošto su ga navijači torinskog kluba prošle sezone vrijeđali na rasnoj osnovi.

Lukaku je navodno dogovorio trogodišnji ugovor sa Damom, ali se čeka dogovor klubova.

Juventus želi da u London pošalje srpskog fudbalera Dušana Vlahovića u zamhenu za Lukakua, ali i traži od londonskog kluba 40 miliona evra.

Romelu (30) je prošle sezone za Inter odigrao 37 utakmica i postigao 14 golova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()