Zakazana hitna sjednica Takmičarske komisije N/FS BiH zbog dešavanja na Koševu

Nije jasno ni kako će Sarajevo reagovati na odluke saveza, ali u klubu vjerovatno neće pognute glave prihvatiti ono što savez odluči napraviti u ovoj situaciji

14.03.2024. 08:24
  • Podijeli:
FK Sarajevo-65f1f0896881d.webp Foto: NIKOLA KULAGA/FK BORAC

Meč na najvećem bh. stadionu na kraju nije ni okončan a došlo je do velikih protesta zbog suđenja Matea Muse.

Revanš susret četvrtfinala Kupa BiH između Sarajeva i Borca koji se sinoć igrao na Koševu nije završen nakon što su domaći stručni štab i predsjednik Ismir Mirvić ušli na teren, nezadovoljni suđenjem, te su povukli igrače sa terena u sudijskoj nadoknadi.

Borac je u tom momentu vodio sa 2:1, no jasno je da će Sarajevo biti kažnjeno i da ovo neće biti konačan ishod utakmice, te da će ona biti registrovana rezultatom 3:0 u korist Borca.

Kako je potvrđeno za sport1, već je sazvana hitna sjednica Takmičarske komisije Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH, koja će već danas zasjedati i donositi odluku o ovoj utakmici, a još nije poznato kakve kazne čekaju učesnike incidenta.

Nije jasno ni kako će Sarajevo reagovati na odluke saveza, ali u klubu vjerovatno neće pognute glave prihvatiti ono što savez odluči napraviti u ovoj situaciji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()