Za mečeve protiv Lajpciga i Mančester sitija: Crvena zvezda pustila prodaju ulaznica

Navijači Crvene zvezde koji posjeduju člansku kartu kluba biće u prilici da pojedinačne ulaznice za mečeve protiv Lajpciga i Mančester sitija obezbjede po 500 dinara nižim cijenama

11.10.2023. 14:35
  • Podijeli:
in bom hvang fk crvena zvezda-6515cf903a0b5.webp Foto: FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da je danas počela prodaja paketa i pojedinačnih karata za mečeve Lige šampiona protiv Lajpciga i Mančester sitija na stadionu "Rajko Mitić" i onlajn.

Navodi se da će navijači Crvene zvezde koji posjeduju člansku kartu kluba biti u prilici da pojedinačne ulaznice za mečeve protiv Lajpciga i Mančester sitija obezbjede po 500 dinara nižim cijenama. Cijene za pojedinačne ulaznice za zapadnu tribinu su 8.500 (8.000 za članove kluba), a 7.500 (7.000) za istočnu. Pojedinačne karte za južnu i sjevernu koštaju po 3.500 dinara, odnosno 3.000 dinara za članove kluba.

„Pored pojedinačnih ulaznica, u prodaji su i paketi karata za dvije utakmice Lige šampiona. Navijači mogu da pakete kupe onlajn uz 500 dinara niže cijene, kao i u Servisu za članstvo. Svaki kupac može da kupi maksimalno četiri paketa karata za Lajpcig i Mančester siti na Marakani“, naveli su iz Crvene zvezde, pišu "Nezavisne".

Cijena paketa za mečeve sa Lajpcigom i Mančester sitijem za zapadnu tribinu su 16.500 (16.000 pri onlajn kupovini), istočnu 14.500 (14.000), a južnu i sjevernu po 6.500 (6.000) dinara.

Crvena zvezda dočekuje Lajpcig 7. novembra, a Mančester siti 13. decembra.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()