Vladan Kovačević prihvatio poziv Srbije: U martu će biti na Piksijevom spisku

Kovačević je rođen u Banjaluci, ima 24 godine, svojevremeno je branio za mladu reprezentaciju BiH

02.03.2023. 13:04
  • Podijeli:
Vladan_Kovacevic_foto_EXPA-1665576275238.webp Foto: EXPA

Jedan od najboljih golmana poljske Ekstraklase Vladan Kovačević sprihvatio je poziv selektora A tima Srbije Dragana Stojkovića i trebalo bi uskoro da bude dio najboljeg tima Srbije, objavio je tamošnji nogometni savez.

Nakon što je u prethodnih nekoliko navrata odbijao poziv u reprezentaciju BiH, nekadašnji čuvar mreže Sarajeva donio je definitivnu odluku i u budućnosti će braniti za Srbiju.

Kovačević je rođen u Banjaluci. Ima 24 godine, svojevremeno je branio za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Standardan je u Rakovu, klubu koji je lider šampionata Poljske i već neko vrijeme je bio na skeneru direktora A tima Srbije Stevana Stojanovića, samim tim i selektora Dragana Stojkovića.

"Ukoliko sve bude u redu sa papirologijom i od FIFA-e na vrijeme stignu odgovarajuća dokumenta, očekuje se da Kovačević bude na raspolaganju već u martu kad reprezentaciju Srbije očekuje početak takmičenja u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i utakmice protiv Litvanije u Beogradu i Crne Gore u Podgorici", saopćio je FSS na zvaničnoj stranici.

Prije nekoliko dana odluku da dres Nemačke zamijeni opremom Srbije donio je Lazar Samardžić, a od marta 2021. godine i dolaska selektora Dragana Stojkovića i direktora Stevana Stojanovića u Fudbalski savez Srbije na tom spisku novih aduta nalaze se prvotimac Crvene zvezde Stefan Mitrović (Kanada), adut španske Almerije Srđan Babić (Bosna i Hercegovina) i čuvar mreže Rome Mile Svilar (Belgija).

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()