Vinko Marinović: Možemo da osvojimo oba trofeja, motiva nam neće nedostajati

Umjesto prvobitnog plana da revanš meč finala Kupa BiH bude odigran 15. maja u Banjaluci, susret na Gradskom stadionu pomjeren je za 22. maj

07.05.2024. 12:15
  • Podijeli:
Vinko Marinović_FKB-641636aebac0c.webp Foto: FK Borac

Vinko Marinović, trener FK Borac, najavio je prvu utakmicu finala Kupa BiH koja se igra sutra na stadionu Pod Bijelim brijegom u Mostaru protiv Zrinjskog.

Ujedno, bit će to duel dvije najbolje ekipe ove sezone, koje su stigle do završne borbe za trofej u najmasovnijem takmičenju u BiH, dok se i u WWin ligi BiH žestoko bore za titulu prvaka.

"Bit će to duel dvije najkvalitetnije ekipe, teška utakmica, ovo je finale i sigurni smo da će u ova dva susreta publika moći da uživa. Što se tiče Zrinjskog, znamo da su u dobroj formi, to su pokazali na posljednjih osam utakmica u kojima nemaju poraz. Mi smo, s druge strane, u poziciji koja nije tako česta - možemo da osvojimo oba trofeja tako da nam sigurno neće nedostajati motiva za ovu utakmicu i nadamo se da ćemo u ova dva meča uspjeti da dođemo do pehara", poručio je Marinović, pa dodao:

"Naporan je ritam, sustigle su nas i povrede nekih igrača i vidjet ćemo kakvo je stanje. Imat ćemo još danas i sutra trening, tako da ćemo vidjeti na koga možemo da računamo. Vjerujem da će se stanje u ova dva dana popraviti, tako da sam siguran da ćemo izaći u kvalitetnom sastavu".

Umjesto prvobitnog plana da revanš meč finala Kupa BiH bude odigran 15. maja u Banjaluci, susret na Gradskom stadionu pomjeren je za 22. maj.

"Sigurno je to olakšavajuća okolnost. Revanš nije odmah nakon sedam dana, pa ćemo imati dovoljno vremena da se spremimo za tu utakmicu. Između ta dva meča je i prvenstvo, znači veoma naporan ritam, ali tako je kada se boriš za trofeje. Ekipa je do sada sve odradila veoma dobro, bili su jedan tim, tako da očekujem da i prvenstvo i kup odradimo do kraja na isti način".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()