Varešanović uoči duela s Leotarom: Situacija na tabeli nam ne dozvoljava da kalkulišemo

Glavni arbitar susreta će biti Bijeljinac Dražen Marić

14.04.2023. 16:16
  • Podijeli:
Mirza Varešanović_Armin Durgut Pixsell-6429de7eb732a.webp Foto: Armin Durgut / Pixsell

Nogometaši Sarajeva u subotu gostuju kod Leotara u 26. kolu m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Ovoj utakmici s mnogo opreza pristupa trenere Bordo tima Mirza Varešanović.

"U subotu nas očekuje izuzetno teška utakmica, gostujemo ekipi Leotara, koja je na Policama primila samo šest pogodaka do sada u sezoni. Situacija na tabeli nam ne dozvoljava da kalkulišemo. Mi moramo ići na pobjedu u svakoj utakmici do kraja sezone", kazao je Varešanović u najavi meča.

Susret Leotar - Sarajevo igra se u subotu na stadionu Police u Trebinju s početkom u 16 sati.

Glavni arbitar susreta će biti Bijeljinac Dražen Marić. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()