Vanja Milinković Savić: Ništa ne može da poremeti naš mir

Imao sam video analizu Kameruna, a da li ću imati manje ili više posla to zaista ne znam, nadam se manje, rekao je golman Srbije

28.11.2022. 07:05
  • Podijeli:
Vanja Marinković Savić-1669568102010.webp Foto: FSS

Srbija je dobila, sasvim sigurno, golmana za mnogo narednih godina - Vanju Milinkovića Savića. Da taj čovjek nije reagovao kako je znao i umio, možda bi Orlovi protiv Brazila mnogo gore prošli od 2:0.

Kao omladinski svjetski prvak, čuvar mreže Torina, na svom prvom seniorskom Mundijalu drugu utakmicu će danas da brani od Kameruna. Dan prije meča, koji se igra u jutarnjem terminu (11:00), govorio je o kolegi Onani, kog zna iz Serije A, i njegovom timu.

"Mislim da je Onan odličan golman, lijepa je budućnost pred njim. Dobro se snašao na početku sezone. U Interu je zamijenio Handanovića i zaista o njemu mislim sve najbolje kao golmanu. Na meni je da se pripremim najbolje za meč sa Kamerunom, imao sam video analizu, a sada da li ću imati manje ili više posla nego u meču sa Brazilom, to zaista ne znam, nadam se manje", rekao je golman Srbije. 

A kako Vanja reaguje na pohvale? 

"Naravno da mogu malo da utiču na mene, da samopouzdanje poraste, ali ta utakmica nam nije donijela bodove, ne gledam unazad, gledam naprijed, na meč sa Kamerunom. Ništa ne može da poremeti naš mir poslije meča sa Brazolom. Vidi se ogromna pozitivna energija u timu i stvarno jedan poraz ne može to da poremeti“, stav je Vanje Milinkovića Savića.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()