Valdano otkrio Messijevu ideju: Napravit će ono što niko nije

Da li je ovo realno?

21.12.2022. 09:19
  • Podijeli:
messi-profimedia-0745405696-639f686bf3886.webp Foto: Profimedia

Leo Messi je u svojem drugom finalu s Argentinom došao do naslova prvaka, a nakon pobjede u finalu nad Francuskom je proglašen najboljim igračem turnira.

Vjerovatni GOAT je postao prvi igrač u historiji koji je zabio gol u grupi, osmini finala, četvrtfinalu, polufinalu i finalu. Mnogi tvrde da je to Messiju bilo posljednje Svjetsko prvenstvo u karijeri, ali ne i legendarni Argentinac Jorge Valdano.

"Kad kamere nisu bile uključene Messi mi je rekao da će, ako u svom petom pokušaju osvoji naslov prvaka, ostati i na šestom. Rekao mi je da to nije napravio nijedan igrač u historiji. Odgovorio sam da to nije moguće, a on je rekao: "Ako postanem svjetski prvak, igrat ću za Argentinu i na sljedećem prvenstvu."

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()