Upoznajte najzanosniju ženu ruskog fudbala

Za reprezentaciju Rusije je počela da igra još u mlađim kategorijama, a vrlo brzo je debitovala i A tim

25.03.2024. 06:30
  • Podijeli:
Lsenija_Kovbalenko_foto_mreze-65fb0d75eaf00.webp Foto: Društvene mreže

Kseniju Kovalenko (28) nazivaju najljepšom i najpopularnijom fudbalerkom u Rusiji.

Fudbalerka CSKA je veoma aktivna na društvenim mrežema gdje svoje fanove često mazi hrabrim fotografijama. Fudbalerka manekenskog izgleda voli odjevne kombinacije koje ističu njenu ljepotu i seksualnost. Njena figura joj omogućava da nosi kupaće kostime i uske haljine.

Za reprezentaciju Rusije je počela da igra još u mlađim kategorijama, a vrlo brzo je debitovala i A tim.

Inače, plavokosa ljepotica srećno je udata za fudbalera Denisa Glušakova, inače bivšeg kapitena moskovskog Spartaka. U martu 2021. su se vjenčali, a iste godine su dobili ćerku Milu. Glušakov ima još dvije kćerke iz prvog braka. Inače, Ksenija je rođena u kazahstanskom gradu Aksu, ali nekoliko godina kasnije preselila se sa roditeljima u Novokuznjeck.

Prije 10 godina muški magazin FHM uvrstio je Kovalenko u top 100 najseksipilnijih djevojaka na planeti. A dvije godine kasnije, fudbalerka je potpisla ugovor sa popularnim sportskim brendom “adidas“.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()