Ultrasi objavili video s otuđenim transparentima Red Arymija: Pozdrav moleri

Pohvalili se plijenom

05.05.2024. 15:31
  • Podijeli:
transparenti velez ultrasi screenshot-663789a3ddaa8.webp Foto: Screenshot

Navijačka grupa Ultras Mostar objavila je video snimak na kojem su se pohvalili otuđenim transparentima navijača Veleža popularnih Red Armya.

U javnosti se od sinoć mnogo pričalo o novim navijačkim incidentima u Mostaru, pošto su navodno navijači Zrinjskog Ultrasi oteli sve transparente pristalicama Veleža - Red Armyju, a šutnju se prvi prekinuli navijači Veleža.

Navijači Veleža objavili su snimak s nadzorne kamere ispred kuće u kojoj su očito bili smješteni transparenti, a koji su oduzeti, a danas su i Ultrasi objavili "plijen".

"Pozdrav moleri", pisao je u opisu videa na kojem se može vijdeti da je Red Army ostao bez gotovo svih transparenata.

Podsjetimo, "akcija" Ultrasa bila je odgovor na onu koju su prije nekoliko sedmica izveli najvatreniji navijači Veleža kada su im zaplijenili nekoliko trasnaprenata i zastava.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()