U minut do 12: Zvezda dovela kapitalca za Ligu šampiona

Ekspreno je prijavljen za Ligu šampiona, jer u ponoć ističe rok za licenciranje igrača

04.09.2023. 23:52
  • Podijeli:
Hvan In-Bom_Profimedia-64f6505121442.webp Foto: Profimedia

Sat vremena prije roka UEFA, Crvena zvezda je uspjela! Dovela je kapitalca za Ligu šampiona.

Prema saznanjima "Mocart sporta", Hvan In-Bom je postao fudbaler Crveno-bijelih i ekspreno je prijavljen za Ligu šampiona, jer u ponoć ističe rok za licenciranje igrača na koje učesnici elitnog kupa računaju u grupnoj fazi.

Reprezentativac Južne Koreje i sada već bivši adut Olimpijakosa je malo poslije 23 časa elektronskom poštom poslao ugovor iz Atine i narednih dana očekuje se da doputuje u Beograd radi formanosit.

Ipak, najbitnije za prvaka Srbije je da je treneru Baraku Baharu na raspolaganju još jedan fudbaler koji nudu mogućnost igranja na visokom nivou.

Što se detalja saradnje tiče, centralni vezusta se obavezao da u Ljutice Bogdana 1a ostane do 2027, a Zvezda će Oliju platiti rekordno obeštećenje u iznosu od 5.000.000 evra i to u tri godišnje rate.

Nekadašnji šampion Evrope je tokom dana doveo i štopera iz Bazela Nasera Đigu, te Adaninog napadača Šerifa Endijaea čime je, čini se, na "Marakani" završen prelazni rok.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()