U Barseloni i Dortmundu: Večeras saznajemo prve polufinaliste Lige šampiona

Ekipa Barselone će dočekati PSG i braniće prednost od 3:2 koju je stekla u prvoj utakmici četvrtine finala na “Parku prinčeva” u Parizu

16.04.2024. 19:36
  • Podijeli:
liga prvaka reuters-65802b32eaca3.webp Foto: Reuters

Večeras od 21:00 na programu su prve revanš utakmice četvrtine finala UEFA Lige prvaka u Barseloni i Dortmundu.

Ekipa Barselone će dočekati PSG i braniće prednost od 3:2 koju je stekla u prvoj utakmici četvrtine finala na “Parku prinčeva” u Parizu.

Trener Barselone, Ćavi Hernandez, u večerašnjem susretu neće moći računati na suspendovane kapitena Serhija Roberta i strijelca jednog od golova iz prvog duela Kristensena, ali ni na povrijeđene Gavija i Baldea. Sa druge strane jedini važan izostanak biće onaj Kimpembea koji je već duže vrijeme povrijeđen.

Luis Enrike, menadžer PSG-a, je najavio kako je uvjeren da će stići rezultatski zaostatak te da će slaviti plasman u polufinale.

U drugom večerašnjem susretu sastaju se Borussia Dortmund i Atletiko Madrid.

Atletiko je slavio pobjedu u prvoj utakmici rezultatom 2:1. Gol kojeg su postigli gosti pred kraj susreta ostavio im je nade u prolazak i nema sumnje da će od samoga početka krenuti izrazito ofanzivno, a mi bismo mogli svjedočiti jednom od onih čuvenih “bunkera” Diega Simeonea, menadžera Atletika.

Dortmundu će od igrača nedostajati Haler, dok kod Atletika neće biti Depaja. Ali nema sumnje da nas i na “Westfalenu” očekuje odlična fudbalska predstava.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()