TSC remijem do kvalifikacija za Ligu šampiona, Čukarički u Ligi Evrope

Tim iz Bačke Topole igraće u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a Čukarički će igrati u plej-ofu Lige Evrope

28.05.2023. 19:18
  • Podijeli:
cukaricki.jpg

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole igraće u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su osvojili drugo mjesto u Superligi Srbije.

Fudbaleri TSC-a i Vojvodine odigrali su večeras u Bačkoj Topoli bez pobjednika, 1:1 u meču posljednjeg, 37. kola SLS.

TSC je poveo golom Luke Ilića u 66. iz penala, dok je bod Vojvodini doneo Nikola Čumić u 77. minutu.

TSC je drugi na tabeli SLS sa 75 bodova, dok je Vojvodina peta sa 63. Klub iz Novog Sada igraće u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Čukarički je u Beogradu savladao Radnički iz Kragujevca 2:1. Oba gola za Čukarički postigao je Luka Stojanović u 15. i 21. minutu. Jedini strijelac za goste bio je Miloš Vidović u 18. minutu. Čukarički je treći na tabeli sa 75 bodova, koliko ima i drugoplasirani TSC. Međutim, ekipa iz Bačke Topole je druga pošto je u regularnom dijelu sezone osvojila drugo mjesto u SLS. Čukarički će igrati u plej-ofu za Ligu Evrope.

Radnički je sezonu završio na osmom mestu sa 42 boda.

Partizan je sinoć pobijedio Voždovac 2:1, a "crno-bijeli" će igrati u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Posljednji meč 37. kola SLS od 19 časova igraju Crvena zvezda i Novi Pazar. "Crveno-beli" su još ranije obezbjedili titulu u SLS, a naredne sezone igraće u grupnoj fazi Lige šampiona.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()