Torcida "postrojila" fudbalere Hajduka, evo šta su im poručili

Penal odlučio pobjednika

07.10.2023. 22:40
  • Podijeli:
hajduk rijeka pixsell-6521c2ec97ef7.webp Foto: GORAN KOVACIC/PIXSELL

Fudbaleri Rijeke savladali su Hajduk u derbiju 11. kola HNL-a.

Riječani su slavili sa 1:0 i preuzeli vrh tabele. Strijelac za Rijeku bio je Niko Janković s bijele točke u 63. minuti, a jedanaesterac je skrivio Filip Krovinović igranjem rukom.

Rijeka ima 22 boda, a Hajduk bod manje. Treći je Dinamo kojem je ovakav rezultat itekako odgovarao. Modri su trenutno na 16 bodova, ali imaju i dvije utakmice manje.

Kako piše Index takav rasplet je jako naljutio navijače Hajduka, pa su pozvali igrače na "raport" nakon utakmice.

"I kad gube i kad tuku, uvijek vjerni svom Hajduku", zapjevali su pripadnici Torcide iz kaveza Rujevice.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()