Titula gotovo u rukama: Borac slavio protiv Širokog Brijega

Borac je na stadionu Bare u Čitluku slavio sa 2:1.

28.04.2024. 15:14
  • Podijeli:
Borac Široki Brijeg-662e47d0877bb.webp Foto: NIKOLA KULAGA/FK BORAC

Fudbaleri Borca savladali su ekipu Širokog Brijega u okviru 29. kola Premijer lige BiH i tako načinili ogroman korak ka osvajanju titule.

Borac je na stadionu Bare u Čitluku slavio sa 2:1.

Već u prvom minutu dobili smo promjenu rezultata, Jakov Blagaić je oboren u kaznenom prostoru, a sudija Kesić pokazao je na bijelu tačku za Borac.

Siguran izvođač jedanaesterca bio je vezista crveno-plavih Jovan Nišić koji donosi Borcu prednost.

Nismo vidjeli mnogo lijepog fudbala u prvom poluvremenu, igralo se uglavnom na sredini terena, a do kraja prvog dijela igre mreže su mirovale.

Već na startu drugog poluvremena vidjeli smo dva gola. Široki Brijeg preko Luke Mamića dolazi do izjednačenja u 54. minutu, ali ubrzo je stigla nova promjena rezultata i nova prednost Borca. Ponovo je Blagaić jedan od glavnih aktera, kada je asistirao Alenu Jurilju za 2:1.

Do kraja utakmice nije bilo mnogo prilika, a kolosalnu šansu u 81. minutu propustio je Milan Makarić kada se našao sam ispred golmana Puljića, ali je čuvar mreže Širokog Brijega sjajno reagovao.

Borac je ovom pobjedom uvećao prednost na liderskoj poziciji na tabeli u odnosu na prvog pratioca ekipu Zrinjskog i sada imaju 8 bodova više, ali Zrinjski tek treba da odigra svoj meč ovog kola.

Do kraja prvenstva Borac će odigrati još 4 susreta, a u narednom kolu dočekuje GOŠK iz Gabele, piše "Srpskainfo".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()