Tajni više nema: Dalić i Skaloni otkrili adute za veliki boj

Vatreni igraju svoje drugo uzastopno, a treće polufinale ukupno od kada su 1998. godine debitovali na najvećoj smotri fudbala

13.12.2022. 18:41
  • Podijeli:
Hrvatska trening_Igor Kralj_Pixsell-638d9ad351e1c.webp Foto: Igor Kralj/Pixsell

Selektori Hrvatske i Argentine Zlatko Dalić i Lionel Skaloni otkrili su adute za večerašnji boj, utakmicu polufinala katarskog Mundijala koja je zakazana za 20 časova.

Vatreni igraju svoje drugo uzastopno, a treće polufinale ukupno od kada su 1998. godine debitovali na najvećoj smotri fudbala.

Ovaj fascinantan podatak jasno pokazuje da Luka Modrić i društvo nisu zalutali u elitu.

U jurišu na drugo vezano finale aktuelni svjetski vicešampioni krenuće sa sljedećih 11: Livaković - Juranović, Lovren, Gvardiol, Sosa - Brozović, Modrić, Kovačić - Pašalić, Kramarić, Perišić.

S druge strane, Gaučose će od prvog sudijskog zvižduka predstavlajti sljedeći sastav: E. Martinez - Molina, Romero, Otamendi, Taljafiko - De Paul, Paredes, Fernandez, Mekalister - Mesi, Alvarez.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()