Tabaković se pretvorio u Ibrahimovića: Majstorski pogodio i bacio Berlin u trans

Tabaković je najbolji strijelac druge lige Njemačke sa 9 golova i dvije asistencije

28.10.2023. 18:00
  • Podijeli:
Haris Tabaković_foto_herta-64f34420b5112.webp Foto: Hertha

Fudbaleri Herthe nalaze se pred pobjedom petom pobjedom sezone, a opet će junak biti budući bh. reprezentativac Haris Tabaković.

Tabaković je postigao dva gola u 11. i 55. minuti.

Posebno je bio impresivan drugi gol, kojim je Hertha praktički i riješila utakmicu pri vodstvu od 2:1.

U stilu Zlatana Ibrahimovića, pogodio je petom, okrenut prema leđima gola Paderborna i bacio u delirij berlinske navijače.

Tabaković je najbolji strijelac druge lige Njemačke sa 9 golova i dvije asistencije.

Pogledajte majstoriju OVDJE
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()