Svjedočenje Danija Alveša: Nije mi rekla da stanem

U javnost se pojavio audio snimak izjave optuženog pred sudijom

05.07.2023. 12:38
  • Podijeli:
Dani Alves-64a5406c24ef4.webp Foto: Profimedia

Poslije pet mjeseci provedenih u zatvoru Dani Alveš je izašao pred sudiju da da izjavu. On je iznio svoju verziju događaja iz noćnog kluba u Barseloni, sporne noći u kojoj je, prema optužbama, silovao djevojku. Emisija 'Código 10', sa Kvatra, objavio je audio snimak izjave brazilskog fudbalera, a svi ostali španski mediji su ga prenijeli.  

Alveš je priznao da je ranije lagao kako bi zaštitio svoj brak sa ženom koju voli.

"Kada smo ušli u toalet lokala, stali smo okrenuti licem u lice. Da, ona me je poljubila i počela da mi skida pantalone. Ništa se nije desilo što nismo oboje željeli. Uvijek sam se prema njoj odnosio sa velikim poštovanjem", rekao je Brazilac pred sudijom.

Nastavio je o tome kako je sve počelo:

"Bio sam za stolom u privatnoj sobi diskoteke. Razgovarao sam sa Brunom, mahnuli smo konobaru i on je pozvao tri djevojke. Zabavljali smo se i odmah se među nama javila seksualna privlačnost. Sjela mi je u krilo i počela sa seksualnim zavođenjem.

Pitao sam je dva puta da li joj se sviđa i ona je rekla da. I tada je ustala okrenuta leđima prema meni, nastavivši sa seksualnim činom. Na kraju sam je podigao, bila je na meni, okrenuo sam je. Ni u privatnoj sobi ni u kupatilu nije mi rekla da stanem sa akcijom".

To je sve do čega su došli mediji u Španiji.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()