Svi bruje o tajnom ugovoru Ronalda i Georgine: Igrač pravno zaključao bogatstvo

Španski i portugalski mediji se prethodnih dana bave dogovorom koji su fudbaler i ljepotica sklopili i koji se tiče novca slavnog igrača

23.07.2023. 12:10
  • Podijeli:
ronaldo_georgina - reuters-63b7063a81ee8.webp Foto: Reuters

Već sedam godina Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez uživaju u skladnoj ljubavi, a tek nedavno je bilo nagovještaja o trzavicama u njihovom odnosu.

Španski i portugalski mediji se prethodnih dana bave dogovorom koji su fudbaler i ljepotica sklopili i koji se tiče novca slavnog igrača.

Ronaldo je prije nekoliko mjeseci rekao da je siguran kako će sa Georginom otići pred matičara, a Marca sada piše da je osmislio način kako da predbračnim ugovorom zaštiti svoje bogatstvo.

TV Guia navodi dijelove tog dogovora u slučaju da se Ronaldo i njegova partnerka rastanu. Ako je vjerovati tim navodima, Georgina bi svakog mjeseca dobijala 100.000 eura alimentacije, ali i porodični dom u La Finci u Madridu.

Španci dodaju da bi tih 100.000 eura Rodriguezova dobijala mjesečno do kraja života, a ona i Ronaldo imaju dvoje zajedničke djece, Bellu Esmeraldu i Alanu Martinu. Priče o razmiricama između Ronalda i njegove izabranice pokrenute su jer je ona navodno suviše počela da troši u Rijadu, gdje par trenutno živi.

Cristiano je u Saudijsku Arabiju otišao za ugovor vrijedan oko 200 miliona eura, a njegova vrijednost se procjenjuje na oko pola milijarde eura, pa bi svakako pozamašan dio bogatstva ostao u njegovim rukama.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()