Šveđani u panici: Bosna i Hercegovina im otima još jednog fudbalera

I sam priznao da bi volio igrati za "Zmajeve"

08.05.2024. 12:10
  • Podijeli:
alen nezirevic x com 12-663b4e8e2f297.webp Foto: X-com

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine prije nekoliko godina izvojevala je pobjedu protiv Švedske kada su Anel Ahmedhodžić i Dennis Hadžikadunić pristali igrati za Zmajeve.

Bio je to svojevrsni revanš za Zlatana Ibrahimovića u prošlosti, ali čini se da tu nije kraj.


Jedno vrijeme se spominjalo da bi i Armin Gigović mogao promijeniti dres, a sada su Šveđani u panici jer bi dres reprezentacije BiH mogao obući Alen Nezirević.

Radi se o 20-godišnjaku koji je iz švedskog Motala prešao u italijanski Inter prošle godine.

Talentovani desni bek početkom sezone je otišao na posudbu u Primavera ekipu Bolognu, gdje je skupio 19 utakmica.

On je i sam priznao da mašta o našoj reprezentaciji, a dodao je i da se u njegovoj kući priča bosanski jezik.. Inače, njegov je otac porijeklom iz Foče, a majka iz Sarajeva.


Šveđani su tako posvetili jedan cijeli tekst Nezireviću gdje se pitaju koju će reprezentaciju odabrati.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()