Sve ljepote Lige šampiona: Real u finišu meča slomio Nijemce, odličan meč u Istanbulu

Ponovo je u junaka Madriđana izrastao fenomenalni Džud Belingem, koji je u 94. minuti pogodio za pobjedu svog tima

20.09.2023. 20:50
  • Podijeli:
REAL UNION-650b5175d42c9.webp Foto: Tanjug/Manu Fernandez

Prva dva meča večerašnjeg programa Lige šampiona odigrana su u Madridu i Istanbulu.

Real Madrid je u novu sezonu Lige šampiona ušao pobjedom, pošto je večeras na Santiago Bernabeu stadionu pobijedio ekipu Union Berlina.

Dugo smo čekali na pogodak u duelu ova dva tima, iako je Real dominirao od početka i ka golu Uniona šutnuo skoro trideset puta, piše SC Sport.

Ponovo je u junaka Madriđana izrastao fenomenalni Džud Belingem, koji je u 94. minuti pogodio za pobjedu svog tima.

U Istanbulu je viđen sjajan meč između Galatasaraja i Copenhagena, koji je završen podjelom bodova rezultatom 2:2.

Prvak Danske vodio je golovima Elijounousija i Goncalvesa, a stvari su se počele komplikovati u 72. minuti kada je isključen Jelert.

Boji je u 86. minuti vratio Galatu u život, a fenomenalan gol dvije minute poslije postiže Tete. Zaha ga je pronašao sjajnim centaršutem na 15 metara iskosa od gola, a Tete divnim volejem pogađa za konačnih 2:2!

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()