Remi na jugu Italije: Porto u zadnjoj minuti meča savladao Arsenal

Barselona je dominirala tokom većeg dijela utakmice i sigurno je da ne mogu biti zadovoljni remijem u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Uzimajući u obzir sve viđeno na meču, Napolitanci sa odličnim rezultatom putuju u Kataloniju na revanš utakmicu.

21.02.2024. 23:02
  • Podijeli:
Barselona Napoli Liga šampiona-65d66f562b418.webp Foto: Tanjug

Fudbaleri Napolija i Barselone su odigrali nerješeno 1:1 (0:0) na stadionu "Dijego Armando Maradona" u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Gosti su dominirali tokom većeg dijela utakmcie i definitivno je italijanski predstavnik zadovoljniji rezultatom pred revanš.

Katalonci su znatno bolje otvorili meč i već u četvrtom minutu imali priliku za vođstvo preko Lamine Jamala. Uslijedili su pokušaji Roberta Levandovskog i Ilkaja Gundogana, ali je Aleks Meret čuvao gol šampiona Italije odličnim intervencijama. Ćavijev tim se praktično za sve na terenu pitao u prvih 45 minuta, ali se na pauzu ipak otišlo bez pogodaka.

Kad tad je morala da kapitulira odbrana Napolija, a to se dogodilo u 60. minutu kada je Robert Levandovski pogodio dio gola koji Meret nije mogao da dohvati. Znato manje prilika je bilo potrebno ekipi Frančeska Kalcone da probije bedem prvaka Španije. Viktor Osimen je 15 minuta nakon Levandovskog matirao Mark Andre Ter Štegena i tako poravnao rezultat.

Barselona je dominirala tokom većeg dijela utakmice i sigurno je da ne mogu biti zadovoljni remijem u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Uzimajući u obzir sve viđeno na meču, Napolitanci sa odličnim rezultatom putuju u Kataloniju na revanš utakmicu.

Porto slavio u završnici utakmice

Iako se činilo da će i druga večerašnja utakmice završiti remijem do toga nije došlo. U posljednjim sekundama meča u Portugalu, domaći fudbaleri uspjeli su postići pobjedonosni pogogak. Tako će Porto u London na revanš Arsenalu otići sa golom prednosti. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()