Sudija glavom udario fudbalera, intervenisala policija

Neobična, situacija viđena je na utakmici Prve županijske lige Splitsko-dalmatinskog fudbalskog saveza

04.04.2023. 15:31
  • Podijeli:
sudija-642bcf4adc4cb.webp Foto: Pixabay

Kako piše "Dnevnik.hr" nakon utakmice Vinjani – Jadran Kaštel Sućurac, koja je završena rezultatom 0:4, došlo je do incidenta u kojem je glavni akter bio drugi pomoćni sudija Toma Galić koji je glavom udario igrača Vinjana, nakon čega je morala da interveniše policija.

Nakon završetka meča, delegat Ante Ujević je u zvaničnom zapisniku naveo šta se dogodilo.

"Na kraju utakmice, pri napuštanju terena, gosti su mirno napustili teren, dok su glavni sudija i njegov pomoćnik napuštali teren, drugi pomoćni sudija Toma Galić je udario glavom domaćeg igrača sa brojem 14 dok je krenuo ka svlačionici, a on nije odustajao i nije se smirio. Bio je isprovociran", navodi Ujević u svom zapisniku i dodaje da su igrači domaćeg tima poletjeli ka sudiji, ali su ostali igrači i predstavnici tima spriječili dalji incident.

"Ubrzo nakon toga intervenisala je policija. Doček i ispraćaj gostiju je bio korektan, a sudijska trojka je mirno napustila teren u Vinjanima Donjim", navodi u svom zapisniku Ujević.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()