Što stariji to bolji: Kros potpisuje novi ugovor sa Real Madridom

Kako javlja Fabricio Romano, a njegovu informaciju između ostalih potvrđuju Relevo i AS, novi-stari reprezentativac Njemačke dogovorio je produžetak saradnje sa Realom do ljeta 2025. godine.

27.03.2024. 17:45
  • Podijeli:
Tan2023-04-1222341489_0 Toni Kros AP PhotoJose Breton-643bc9b87f070.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Jose Breton

Nije još za staro gvožđe. Pokazao je to po povratku u reprezentaciju, misle tako i u Real Madridu, pa će fudbaler Toni Kros i naredne sezone nositi dres Kraljevskog kluba.

Kako javlja Fabricio Romano, a njegovu informaciju između ostalih potvrđuju Relevo i AS, novi-stari reprezentativac Njemačke dogovorio je produžetak saradnje sa Realom do ljeta 2025. godine.

– Mnoge stvari su nerazjašnjene pred EURO. Nemam ni ugovor za sljedeću sezonu. Moraću prvo to da razjasnim. Nema problema sa Realom. Vidjećemo, razgovaraćemo ponovo, a da li će razgovor teći isto – ne znam još. Još sam u procesu donošenja odluke. Odnos između mene i kluba je suviše dobar da bi bilo problema između nas i vjerujem da su obje strane poprilično opuštene povodom situacije. Dobro nam ide, sezona teče dobro i vjerujem da ćemo pronaći zadovoljavajuće rješenje za obje strane – izjavio je prije nešto više od nedjelju dana na okupljanju reprezentacije u koju se ovog marta vratio poslije skoro tri godine.

Ipak, Romano tvrdi da 34-godišnji vezista vrlo dobro zna gdje će igrati naredne sezone, da je odluku već donio i da ga samo potpis dijeli od obnove saradnje sa Realom.

Rekonstrukcija veznog reda, koju su prethodnih godina sprovodili na Santijago Bernabeuu, nije uticala na njegovu minutažu, odigrao je već 38 utakmica u svim takmičenjima i pride upisao sedam asistencija i jedan gol.

Pa opet, iako je od velike važnosti za tim Karla Anćelotija, uprava Reala se ponijela u skladu sa politikom kluba i zbog njegovih godina mu ponudila ugovor na još samo jednu sezonu, njegovu kako stvari stoje 11. u dresu Blankosa. U nepunih deset od dolaska iz Bajerna upisao je 455 nastupa uz učinak od 28 golova i 96 asistencija. Pride je sa Realom osvojio 21 trofej…

Ostaje da se vidi šta će biti sa njegovim dugogodišnjim saigračem Lukom Modrićem. Njemu takođe ugovor ističe na kraju sezone, s tim da naznaka o produžetku i dalje nema. Čak je Anćeloti navodno ponudio hrvatskom vezisti da se po završetku aktuelne sezone pridruži njegovom stručnom štabu, piše Mocart sport.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()