Srpskog porijekla, ali rođen u Švajcarskoj: Za koga će nastupati mlada nada

Navijači su se ponadali da će zaigrati za Srbiju jer ima srpsko porijeklo.

11.11.2023. 09:43
  • Podijeli:
Tan2023-08-2922182042_2 jang bojs kvalifikacije liga šampiona filip ugrinić Peter KlaunzerKeystone via AP-64eeeaf70d9e8.webp Foto: Tanjug/Peter Klaunzer/Keystone via AP

Filip Ugrinić se našao na najnovijem spisku Švicarske i selektora Murata Yakina.

Ono što je najzanimljivije jeste da će jedan od njegovih prvih rivala potencijalno biti Kosovo, protivnik Švicarske 18. novembra, dok će tri dana ranije imati priliku da debituje i protiv Finske.

„Ništa nisam čuo za sada, Švicarska se javila, vidjećemo šta će biti. Za sada se interesovala samo švicarska strana. Roditelji su mi iz Aleksandrovca, a ja sam rođen u Švicarskoj“, rekao je Ugrinić poslije meča sa Zvezdom.

Ugrinić je igrao za omladinsku reprezentaciju Švicarske za koje je u različitm uzrastima odigrao 11 utakmica.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()