Sporting predstavio treću garnituru dresova za narednu sezonu: Odali počast Ronaldu

Prije 20 godina Cristiano Ronaldo je iz Sportinga prešao u Manchester United, a ta dva kluba su tada odigrala i prijateljsku utakmicu koja je imala poseban značaj za sve navijače portugalskog velikana

09.08.2023. 21:09
  • Podijeli:
Kristijano Ronaldo-640b284e8b922.webp Foto: Profimedia

Fudbalski klub Sporting predstavio je treću garnituru dresova za narednu sezonu, a na njoj se nalazi i logo „CR7“, koji će donijeti milione portugalskom timu.

Prije 20 godina Cristiano Ronaldo je iz Sportinga prešao u Manchester United, a ta dva kluba su tada odigrala i prijateljsku utakmicu koja je imala poseban značaj za sve navijače portugalskog velikana.

Ni 20 godina kasnije Ronaldo se nije vratio u Sporting, ali ljubav sa tim klubom je ostala. Zbog toga su u Sportingu odlučili da njegov logo stave na dresove, čija je pojedinačna vrednost 95 eura, odnosno 85 eura za vlasnike sezonskih ulaznica.

„Putujte sa nama kroz vrijeme, u 2003. godinu. Pokrili smo sve ono najbolje iz tog dana, najboljih 20 godina i najbolje što je nastalo ‘od Sportinga'“, piše u objavi lisabonskog kluba uz pomenuti novi dres.

Na dresu crne boje za zlatno-žutim rukavima na desnoj strani grudi nalazi se logo „CR7“ umjesto utisnutog brenda proizvođača opreme.

Za samo nekoliko dana klub je inkasirao 750.000 eura samo od prodaje ove garniture. Tolika je navala navijača za ovaj dres da klub jedva ovih dana stiže da doštampa nove replike, pišu portugalski mediji.

Samo prvog dana od puštanja u prodaju čitav kontigent dresova je rasprodat (10.000), što onlajn, što direktno u šopu, a zaključno sa utorkom klub je samo na prodaji ovog artikla zaradio 750.000 eura.

Očekuje se da zarađena suma novca poraste u narednim danima, jer i dalje se nastavlja pomama za prodajom dresova.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()