Španski novinar: Modrić sebi na ovaj način može osigurati ugovor u Realu

“Bude li mu Real ponudio ostanak, on će ga prihvatiti. Mislim da bi bilo pogrešno pustiti ga da ode, on je i dalje jako važan za momčad.”

29.03.2024. 09:45
  • Podijeli:
luka modrić reuters-65eea9ddc0a0a.webp Foto: Reuters

Situacija s Lukom Modrićem i mogućim novim ugovorom u Real Madridu neiscrpna je tema španskih medija.

Modrić s Realom ugovor ima do kraja sezone. Tomas Roncero, zamjenik glavnog urednika Asa, piše šta bi Luka trebao napraviti da ostane među Kraljevima.

“Vjerujem i nadam se da će Modrić sve preokrenuti, iako je sad situacija za njega nepovoljna. Bude li Madrid do kraja sezone igrao dobro i Modrić pritom bude imao istaknutu ulogu, mogu vam reći da će mu biti ponuđeno produženje”, rekao je Roncero i dodao:

“Bude li mu Real ponudio ostanak, on će ga prihvatiti. Mislim da bi bilo pogrešno pustiti ga da ode, on je i dalje jako važan za momčad.”

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()