Song: Ključ protiv Srbije je da koristimo šanse

Na nama je sada da pronađemo slabe tačke rivala i da ih iskoristimo, rekao je selektor Kameruna

27.11.2022. 17:36
  • Podijeli:
Song selektor Kameruna-1669564725227.webp Foto: Profimedia

Pred fudbalerima Srbije je drugi meč na Svjetskom prvenstvu. Sastaju se Orlovi sa Kameruncima, ekipom koja isto kao i oni traži put do prvih bodova na Mundijalu jer su u 1. kolu poraženi od Švajcarske.

Svjestan je selektor Afrikanaca Rigobert Song da ako izgube meč sa Srbijom mogu da pakuju kofere za povratak kući. 

"Svjesni smo da poraz protiv Srbije znači i povratak kući i zato ćemo dati sve od sebe i boriti se do kraja. Moramo da damo 120 odsto. Protiv Švajcarske smo dobro počeli, ali presudila je jedna greška u odbrani. Nećemo mnogo mijenjati u našoj igri, pokušaćemo da ispravimo greške i spremni smo da potražimo način da pobijedimo", rekao je selektor Kamreuna Rigobert Song na konferenciji za medije.

On se posebno zahvalio navijačima iz Kameruna koji daju snažnu podršku ekipu, uprkos seriji od osam uzastopnih poraza na Mundijalima.

"Ključ je da koristimo šanse. Da smo protiv Švajcarske iskoristili naše prilike, sada bi bilo drugačije. Čeka nas zahtijevan meč, ustajemo rano, termin je dnevni, ali spremni smo", poručio je Song.

Na pitanje da li sada poznaje fudbalere Srbije, pošto je posle žrijeba rekao da ne poznaje nijednog, Song je rekao da je rival jak, ali da ne želi da priča o detaljima.

"Gledali smo meč protiv Brazila, bio je spektakl, a na nama je sada da pronađemo slabe tačke rivala i da ih iskoristimo", zaključio je Song.

Srbija i Kamerun u ponedjeljak od 11 sati igraju meč 2. kola G grupe na Mundijalu.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()