Šok za šokom: Dudić odstupio, Sarajevo bez trenera

"Došao sam s dobrim namjerama. Mi smo svi prolazni, a navijači neka imaju strpljenja"

19.10.2022. 20:42
  • Podijeli:
Feđa Dudić_FK Sarajevo-1666204939514.webp Foto: FK Sarajevo

Feđa Dudić nije više šef stručnog štaba Sarajeva.

Sada već bivši strateg Bordo tima odlučio je da odstupi sa klupe nakon šokantne eliminacije iz Kupa BiH od trećeligaša Čelika.

Šokantan poraz bila je kap koja je prelila čašu jer ekipa koja je projektovana da se bori za titulu prečesto posrće i u Premijer ligi BiH.

U 14 utakmica osvojila je svega 19 bodova, ima negativnu gol-razliku, tek je sedma pa nije isključeno da se već u oktorbu oprostila od oba trofeja.

"Čestitam Čeliku na pobjedi. Čast mi je bila biti ovdje. Pruezeo sam odgovornost, ovo je moja zadnja utakmica na klupi Sarajeva. Isključiću se na nekoliko dana. Neko će ovo analizirati. Došao sam s dobrim namjerama. Mi smo svi prolazni, a navijači neka imaju strpljenja", kratko je poručio Dudić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()