Šok za Borac: Ćetković na višemjesečnoj pauzi

"Nažalost, vijesti koje su stigle iz našeg medicinskog tima nisu nimalo dobre"

07.08.2023. 12:33
  • Podijeli:
Nikola Cetkovic_FKB-64d0c743e46f7.webp Foto: FK Borac

Ono čega su se u Platonovoj pribojavali, danas je dobilo i zvaničnu potvrdu.

Golman Nikola Ćetković teže se povrijedio u finišu utakmice protiv Austrije i Borac na njega neće moći da računa u narednih nekoliko mjeseci.

Riječ je o najtežoj sportskoj povredi, kidanju ukrštenih ligamenata koljena, tako da će pouzdana "jedinica" dugo vremena biti van stroja.

Ako se zna da je iskusni Bojan Pavlović nedavno operisao slijepo crijevo, jasno je da će ovakav epilog predstavljati veliku glavobolju za šefa struke Vinka Marinovića.

"Nažalost, vijesti koje su stigle iz našeg medicinskog tima nisu nimalo dobre. Nikola mora na pauzu zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata koljena. Mi smo svi uz našeg Ćetka i uvjereni smo da će se vratiti jači nego ikad", otkrio je sportski direktor Banjalučana Oliver Jandrić.

Klupsko rukovodstvo privodi kraju dolazak novog čuvara mreže, a Jandrić kaže da će više detalja biti poznato u toku dana.

"Ne bih o detaljima, ali mogu da kažem da smo blizu realizacije transfera. Nakon što smo ostali bez Pavlovića i Ćetkovića, morali smo hitno da reagujemo. Na pragu smo dogovora sa jednim iskusnim čuvarom mreže koji bi mogao odmah da stane pred gol. Zamolio bih javnost da se strpi još samo malo. Uskoro ćemo saopštiti detalje", dodao je Jandrić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()