Šok: Raspisana potjernica za bivšim poznatim fudbalerom, razlog je bizaran

Nalog za hapšenje je izdat nakon što se Sturridge nije pojavio na sudu u Los Angelesu

12.10.2023. 23:00
  • Podijeli:
Daniel Sturridge_foto_TW.jpg_large Cropped-652832ae19099.webp Foto: Twitter/@brfootball

Za bivšim napadačem Liverpoola i Engleske Danielom Sturridgeom raspisana je potjernica, javljaju engleski mediji.

Nalog za hapšenje je izdat nakon što se Sturridge nije pojavio na sudu u Los Angelesu.

Sturridge navodno duguje sumu novca čovjeku koji kaže da je pronašao njegovog psa, ali mu Englez nije dao nagradu koju mu je obećao, koja je trebalo da iznosi oko 30.000 eura.

Sve se dogodilo još u julu 2019. godine, kada je Sturridge javno ponudio nagradu za onoga ko uspije da pronađe njegovog kućnog ljubimca.

Pas je vraćen vlasniku, ali čovjek koji ga je pronašao navodno nikada nije dobio nagradu i sve je završilo na sudu.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()