Šok na Krovu: Zmajevi ugasili Zvezdu

Sjajni Zmajevi su hrabrom igrom razoružali šampiona i zasluženo slavili sa 3:2

26.08.2023. 20:59
  • Podijeli:
Voždovac Zvezda_Starsport-64ea49cb4cea3.webp Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde šokantno su poraženi od Voždovca u petom kolu Superlige Srbije.

Sjajni Zmajevi su hrabrom igrom razoružali šampiona i zasluženo slavili sa 3:2.

Lideru je prijetila katastrofa na Krovu pošto je domaćin zahvaljujući golovima Borisava Burmaza, Mihajla Neškovića i Danila Teodorovića vodio sa pomalo nestvarnih 3:0.

Do ove večeri neprikosnovena četa Baraka Bahara nije ličila na sebe. Ekipa koja je rutinski postizala po četiri, pet golova tek u finišu je uspjela da dođe do daha.

Prvo je MIlan Rodić smanjio na 1:3, petom je Gelor Kanga sa kreča pogodio za 2:3.

I to je bilo to. Vremena za izbjegavanje poraza nije bilo i Crveno-bijeli su, potpuno neočekivao, teren napustili pognute glave.

Bio je to prvi ovosezonski neuspjeh prvaka koji je na domaćoj sceni pao nakon puna 22 mjeseca.

Voždovac, s druge strane, još nije okusio gorčinu poraza u aktuelnoj kampanji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()